Man spelar trummor. Foto: Gulfu Photography/Getty Images

Man spelar trummor. Foto: Gulfu Photography/Getty Images 

Musikverkets nya kläder

Musikverkets webbplats har fått en ansiktslyftning, en bättre anpassning till den nya visuella identitet som redan i juni slog i genom med logotyper, typsnitt och färger.

Och nu var det alltså dags att ta ytterligare ett steg för att ge tydligare ingångar till allt material och all verksamhet som ryms inom Musikverket. Rent konkret är det nu enklare och snabbare att ta sig från startsidan till sidan om stöd för samarbetsprojekt i musiklivet.

Musik, teater och dans

Musikverkets uppdrag omfattar konstområdena musik, teater och dans och de har nu fått mer framträdande placering över hela webbplatsen.

En webbplats är i ständig förändring och arbetet med förbättringar och uppdatering av information, resurser och material pågår ständigt. I det arbetet är besökarna självklart i centrum.

Innehållet byggs ständigt på med nytt material, nya publiceringar och information om verksamheten. I planeringen framåt är siktet bland annat inställt på att utveckla sökfunktionen till att omfatta även Musikverkets publika databaser.

I väntan på det – varmt välkommen att utforska webbplatsen med allt material och all verksamhet Musikverket nu har att erbjuda.

Kommentarer

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.