Brooklyn Bridge i New York. Foto: MD111/Flickr (CC)

Brooklyn Bridge i New York. Foto: MD111/Flickr (CC) 

Musikverket till ISPA

Stina Westerberg, Daniel Wetterskog, Patrik Malmunger, Jonas Burman och Isabel Thomson från Musikverket kommer att finnas på plats i New York för att delta på ISPAs (International Society for the Performing Arts) januarikongress. I år heter kongressen Dynamic Leadership – creating the future.

Den svenska närvaron vid denna kongress är hög i år eftersom sommarkongressen kommer att äga rum i maj i Malmö och Köpenhamn. Musikverket har under hösten 2014 givit ett stöd på 500 000 kronor till Musik i Syd som är värdar för ISPA och som, i samarbete med bland andra Musikcentrum och Svensk Scenkonst, kommer att kunna utveckla programmet för sommarkongressen.

Musikverket har även i samarbete med Svensk Scenkonst bidragit till att fyra personer får delta i ISPAs Fellowship program under tre års tid. Under denna tid kommer Fellowshipdeltagarna att blogga (bloggen kommer att finnas på Svensk Scenkonsts webbplats). Det finns flera Fellowshipprogram på ISPA med deltagare från Colombia, andra delar av Sydamerika, Mellanöstern och Skottland.

ISPAs kongress i New York äger rum mellan den 13 och 15 januari. Mer om kongressen här.

Kommentarer

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.