bokhylla-artikel 

Ursäkta röran, vi flyttar

Tegeluddsvägen 100 blir snart vår nya adress, men innan vi är på plats behöver vi packa och förbereda flytten. Här kan du läsa om hur du som besökare och låntagare påverkas.

Sommaren 2021 flyttar Musik- och teaterbiblioteket, Svenskt visarkiv och Caprice records till nya fina lokaler på Tegeluddsvägen 100. Samtidigt flyttar allt material som finns i vår arkivdepå i Nacka in i samma lokaler.

För låntagare och besökare innebär det att allt vårt material finns att se på samma ställe, men tyvärr behöver vi begränsa servicen under tiden vi flyttar.

Begränsad service från 1 april

1 april–31 maj börjar vi packa, men det kommer fortfarande vara möjligt att låna visst material.

Från 17 juni kommer det inte längre vara möjligt att låna eller titta på något material från oss. Det kommer inte heller vara möjligt att fjärrlåna från Musik- och teaterbiblioteket. Du kommer fortfarande kunna ta del av digitalt material och vi kan besvara vissa frågor via e-post och telefon.

Även Svenskt visarkiv fortsätter att ta emot era förfrågningar via mejl och telefon men eftersom mycket av vårt material kommer att vara nedpackat har vi begränsad service.

I oktober ser vi fram emot att välkomna er i våra nya lokaler!

Följ gärna vår flyttresa på Facebook