The Fry Chronicles – an Autobigraphy

The Fry Chronicles, omslagThe Fry Chronicles är den brittiske skådespelaren och författaren Stephen Frys självbiografi. Den innefattar åren vid universitetet då Fry började sitt liv som skådespelare tillsammans med bland andra Hugh Laurie och Emma Thompson och de första årens arbete med TV-produktioner. Vi får också läsa om hans livslånga kärleksaffär med socker, tobak och arbete. Allt beskrivet med stor humor och livsglädje.

Beskrivningarna är varma och färgstarka. Språket gör boken lättläst och väldigt rolig. Detta är skriven engelska när den är som bäst. En bok som är svår att lägga ifrån sig, väldigt intressant och underhållande, om en intressant och underhållande person.

Länk till Stephen Frys webbplats

Följ Stephen Fry på Twitter, och missa inte MrsStephenFry, ”hans stackars hunsade hustru”.

1 svar på ”The Fry Chronicles – an Autobigraphy

  1. Pingback: Intervju med skådespelerskan Janna Granström | Statens musikverk

Kommentarer är stängda.